Onze merken

Hieronder een greep uit onze merken.

Axor

Axor

Axor, het designermerk van Hansgrohe SE, realiseert succesvolle collecties “Designer Visions for your Bathroom”. In samenwerking met Axor, ontwikkelen gerenommeerde designers en architecten hun eigen visie op de badkamer als leefruimte. Axor collecties zijn onder andere ontworpen door Phoenix Design, Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud, Patricia Urquiola, Ronan en Erwan Bouroullec, Front, Nendo en Barber & Osgerby. Het merk Axor heeft vele internationale designprijzen ontvangen. De Axor collecties bieden een groot aantal aan unieke en innovatieve producten voor de persoonlijke inrichting van de badkamer.

Dornbracht

Dornbracht

Dornbracht staat sinds 1950 voor de productie van hoogwaardige designkranen en -accessoires voor de badkamer, spa en keuken.
De firma Aloys F. Dornbracht GmbH & Co. KG, een 100% duits familiebedrijf in de derde generatie, is met zijn meermaals onderscheiden producten in belangrijke mate bepalend geweest voor de inrichting, architectuur en werkwijzen op het gebied van badkamers en keukens.

Dornbracht
Premium Solutions for Interior Architecture

Hüppe

Hüppe

Hüppe is een Duitse fabrikant van hoogwaardige douchewandsystemen, vlakke douchebakken en badwanden voor ligbaden. Het vooruitstrevende bedrijf heeft innovatie, kennis en kwaliteit als belangrijkste kernuitgangspunten. Door innovatie blijft Hüppe u verfrissend inspireren.
Dankzij kennis biedt het bedrijf u een onderscheidende toegevoegde waarde op het gebied van service en dienstverlening. De hoge kwaliteit garandeert continuïteit.

Een bron van inspiratie
Naast een omvangrijk standaard assortiment introduceren wij  “Een bron van inspiratie” met  creatieve, duurzame en inspirerende oplossingen voor individuele en projectmatige bad- en wellnessruimten. Modern, hip, no- nonsense, veilig of behoudend. In standaard of maatwerk, niets is ons te gek! Voor ieder budget bieden wij u een inspirerende oplossing. Maar altijd met de welbekende hoge Hüppe kwaliteit, met kennis en passie, een topservice en de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Kunnen wij u verder inspireren?

KEUCO

KEUCO

Badkameraccessoires, kanen, badkamermeubilair, verlichting, spiegels en
spiegelkasten.

De KEUCO-collecties bieden voor een ieder een veelzijdig productenpalet,
welk eenieder zich onderscheiden in design, functionaliteit, duurzaamheid en
moderne bevestigingstechnieken.

Daarom is KEUCO vandaag en in de toekomst “het merk voor de badkamer”.

Vasco

Vasco
www.vasco.eu

Vasco is marktleider in badkamerradiatoren en toonaangevend producent van designradiatoren in Europa. Met spitsvondige technologie en een doordachte eigentijdse – en tegelijk tijdloze – vormgeving, creëert Vasco innovatieve radiatoren die naadloos passen in elke keuken, badkamer of living. De continue zoektocht van het bedrijf naar alternatieve materialen, vernieuwende designs en innovatieve productiemethodes, leverde Vasco al meerdere awards en internationale prijzen op. Vasco is ISO 9001- en ISO 14001-gecertificeerd. Tot de groep van Vasco behoren ook andere merken die kwalitatief hoogstaande verwarmingsproducten aanbieden waaronder Brugman en Superia. Het hoofdkantoor is gevestigd in Dilsen, België. Verder is Vasco een betrouwbare partner op het vlak van ventilatie. Volgens het ‘Silent Ventilation’ principe biedt Vasco uiterst stille units aan voor systeem C en D, die ook nog eens erg energiezuinig zijn.

Villeroy & Boch


Villeroy & Boch


Sinds de oprichting meer dan 265 jaar geleden, in het hart van Europa, is Villeroy & Boch uitgegroeid tot wereldleider in de sanitairbranche. Het bedrijf kan bogen op een lange traditie en heeft mede de bad- en badkamercultuur bepaald. Sinds de oprichting van het bedrijf is er veel veranderd. De lange en succesvolle historie van het bedrijf laat zien dat het gelukt is om de onderneming en het merk Villeroy & Boch verder te ontwikkelen aan de hand van de wensen en eisen van de klant.