Badkamer laten verbouwen in Oss

Op zoek naar een nieuwe badkamer of wilt u uw badkamer laten verbouwen in Oss? Bij Badkamerdesign Van den Wijngaard zijn we gespecialiseerd in het begeleiden en uitvoeren van het gehele project.

Uit ervaring van uw oude badkamer weet u precies wat u wilt met een nieuwe badkamer. Of we nu al het sanitair mogen vervangen of uw gehele badkamer mogen verbouwen. Bij Badkamerdesign Van den Wijngaard kunt u terecht voor zowel sanitair, tegels, installatie, verwarming en accessoires.

Uw badkamer laten verbouwen in Oss door Badkamerdesign Van den Wijngaard.

Dit doen wij in 5 duidelijke stappen:

  1. We luisteren naar uw wensen en voorzien u van goed advies bij u thuis in Oss.
  2. Een vrijblijvende ontwerp schets, begroting en planning die passen bij uw wensen.
  3. Technische tekening, bestellen van materialen en een definitieve planning.
  4. Ons team gaat aan de slag, zorgt u voor de koffie?
  5. Perfecte oplevering van uw droom badkamer.

 

badkamer oss

Trends op gebied van badkamerdesign

In onze showroom laten wij u altijd de nieuwste trends op gebied van badkamerdesign zien. In 2018 blijft de Scandinavische look ook in de badkamer populair. Daarnaast zullen veel badkamermeubels anno 2018 strak en tijdloos zijn. Wilt u het hotelkamergevoel naar u thuis halen? Luxe is dé trend komend jaar. Denk aan: regendouche, marmer en warme, diepe en donkere kleuren. Een gouden randje, veel (donker) glas en een glans hier en daar maken de luxe look helemaal af. En natuurlijk wordt er veel aandacht besteed aan duurzame materialen en duurzaam waterverbruik.

Onderdelen in een badkamer

Een badkamer moet een plek zijn die draait om rust en comfort. In onze showroom vindt u alle onderdelen in een badkamer om optimaal te kunnen ontspannen. Of u nu op zoek bent naar een (regen)douche, een bad, een wastafel of een nieuwe toilet. Ook kunt u bij ons terecht voor onderdelen van badkamermeubels, zoals een douchekop of een spiegel. Wij komen graag bij u langs en bekijken samen met u welke onderdelen er in uw badkamer passen.

Maten van badkamer

De maten van uw badkamer bepalen voor een groot deel welke badkamermeubels u het beste kunt aanschaffen. Voor een kleinere badkamer kunt u wellicht het beste een wit design kiezen met veel licht, om de kamer een grotere uitstraling te geven. Er zijn vele mogelijkheden om een kleine badkamer praktisch en toch trendy in te richten. Voor een grote ruimte kiest u misschien eerder voor diepe en warme kleuren, om een ontspannende en gezellige sfeer te creëren. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste meubelstukken, om tot de best mogelijke indeling te komen.

Moodboard voor indeling en wensen

Ons professionele team zal er alles aan doen om een badkamer in uw woning te creëren die perfect bij u past. Echter, iedereen heeft andere wensen en voorkeuren en daarvan maken wij ook graag gebruik bij het inrichten van uw badkamer. Voor ons, maar ook zeker voor u zelf, is het dan ook fijn als u voor de eerste afspraak met ons een Moodboard voor indeling en wensen samenstelt. Een Moodboard is een collage van interieuronderdelen die u mooi vindt. U kunt hier alles in verwerken wat u wilt. Zo kunnen wij alvast uw stijl proeven! U kunt een moodboard op papier maken, maar ook online. Een handige website hiervoor is bijvoorbeeld Pinterest.

Budget

Voor een hoge kwaliteit badkamer met luxe badmeubelen bent u bij ons aan het juiste adres. Bezoek de showroom om al onze meubelen van diverse bekende merken te bekijken. Om de perfecte badkamer voor u te kunnen creëren is het handig als wij op de hoogte zijn van uw budget. Bedenk van tevoren dus goed wat u wilt uitgeven aan uw nieuwe badkamer.

Merken

BadkamerDesignVolkel werkt samen met verschillende bekende badkamermerken. Al deze merken staan bekend om badkamermeubels van hoge kwaliteit met een luxe uitstraling. Wij werken samen met Villeroy & Boch, Dornbracht, Mosa, Huppe, Hansgrohe, Axor, Keuco. Ieder merk onderscheidt zich in bijvoorbeeld designer meubels, innovatieve en verfrissende badkameroplossingen of duurzaamheid.